Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Greentea Peng – “Hu Man”

Greentea Peng is op zijn minst gezegd een opvallende artiestennaam, maar is wel degelijk het alias van een van de meest veelbelovende artiesten uit Londen. Sommigen ontdekten de zangeres misschien al dankzij haar onwaarschijnlijk intrigerende sessie bij COLORS van haar single “Drowners“, maar ook haar samenwerking met Mike Skinner bracht dit opkomende talent onder de aandacht. Met haar nieuwe single begint ze een nieuw hoofdstuk van haar nog jonge carrière.

“Hu Man” mag op het eerste gehoor zeer laidback overkomen, maar toch krabt Greentea Peng opnieuw wondes open. Het nummer gaat over de moeilijke zoektocht naar je identiteit, die vooral door moderne ontwikkelingen steeds moeizamer wordt. Ondanks het zwaarmoedige thema begeestert de zangeres met een heerlijk ontspannen sfeer waarvan we haast geen genoeg kunnen krijgen. “Hu Man” is een wondermooi portret van de mens voor de mens.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief