banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single All We Are – “Heart of Mine”

De thuisbasis van All We Are mag dan wel Liverpool zijn, maar geen van de drie bandleden draagt de Britse nationaliteit. Met een Ierse drummer, Noorse bassiste en Braziliaanse gitarist is het drietal op z’n minst een bont allegaartje te noemen. Al een kleine tien jaar laat de band het zonnetje dan ook wat harder stralen met hun leuke mix van pop, dance en indie. Het is tegenwoordig alweer drie jaar geleden dat All We Are nog eens met een album op de proppen kwam, maar daar lijkt verandering in te komen. De afgelopen jaren kregen we nog sporadisch een single op ons bord, maar in 2020 is de bende goed op dreef. Binnen enkele weken verschijnt met Providence een derde langspeler en daar kregen we al heel wat materiaal van te horen. Ook op dat album komt het nieuwe “Heart of Mine”, dat vandaag het levenslicht zag.

Al vanaf de eerste tonen zijn de zonnestralen op ons gezicht bijna voelbaar. De leuke mix tussen een zwoel gitaartje en de stralende synths zorgen voor een zomerse sfeer, zonder dat het tempo daarom hoog hoeft te liggen. Een baslijn zorgt voor een chille, laidback gevoel, waardoor niks moet en alles mag. Het gaat er dus redelijk kalm aan toe op “Heart of Mine”, waardoor we op ons eigen tempo kunnen genieten en ontdekken wat All We Are te bieden heeft. Zo horen we bijvoorbeeld invloeden terug uit verschillende uithoeken van de muziekwereld. De Britse droomrockers van The 1975, de Scandinavische Skott en misschien zelfs een tikkeltje Khruangbin. Het passeert allemaal de revue op het bijzonder funky, zomers en vooral stralend nummertje van het drietal. De zwoele temperaturen worden op die manier toch al wat draaglijker.

Providence verschijnt op 14 augustus.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1059 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single All We Are - "Heart Attack (feat. Alex Kapranos)"

Wat krijg je als je een Ierse drummer, een Noorse bassiste en een Braziliaanse gitarist samenbrengt? Geen begin van een mop, wel…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #3

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om ieder album zijn eigen review te…
Filmpje van de week

Filmpje van de week 26 juni - 2 juli 2017

Tussen alle festivals door zouden we ze haast uit het oog verliezen, maar ook deze week kunnen we een mooie lijst van…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.