Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Felicia Takman – “Ditt Problem”

Het Scandinavische poplandschap is heel erg uitgebreid en dus kunnen we elke week wel een nieuw pareltje ontdekken. Met Felicia Takman hebben we een nieuwe debutante van 22 lentes jong gevonden. Ze komt uit hoofdstad Stockholm en besloot zelf om het – voorlopig – in het Zweeds te proberen. Artiesten die in het Zweeds grote sier maken zijn de laatste jaren zeldzaam, al loopt er in eigen land met Veronica Maggio een grote rond.

Normaal gezien blijft de Zweedse Scandipop een beetje braver dan pakweg de Noorse, maar met “Ditt Problem” gaat Takman toch meer de ‘Noorse weg’ op. Zware ritmesecties, die alles toch een groter discogevoel geven – denk aan onder meer Dagny of Sigrid. Het werkt in ieder geval wel, want “Ditt Problem” moddert niet aan en komt recht de trommelvliezen binnen. Een uiterst aardig debuut van de jonge twintiger. Als de taal een barrière zou zijn, dan is dat alvast niet ons probleem.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

4 augustus 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief