Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf – “Monte Carlo”

De Amerikaanse Remi Wolf is met haar vierentwintig lentes nog een bijzonder jong veulen. De zangeres doet dan ook wat je van zo’n opkomend talent kan verwachten: ronddartelen door de muziekscène en er een heel eigen draai aan geven. Remi laat er in elk geval geen gras over groeien. Dit jaar kregen we singles aan de lopende band, wat uiteindelijk resulteerde in I’m Allergic To Dogs!. Een lekker aanstekelijke ep boordevol dansbare popnummers met een leuke twist. Een dikke maand na die plaat is de Amerikaanse alweer terug met een gloednieuwe single. Op “Monte Carlo” krijgen we een andere versie van de tiener te horen, maar ook die kan ons wel smaken.

Geen grootse productie op haar nieuwste werk, want dit keer pakt Remi het redelijk minimalistisch aan. Al vanaf de eerste seconden zit de ‘hey yo!’ in je hoofd, waarna de rest van het nummer vlotjes volgt. Een catchy beat zorgt voor een vrolijke vibe, maar het is pas rond de minuut dat de Amerikaanse een eerste keer opvalt. Ze rapt aan een bijzonder hoog tempo waarna de single een versnelling hoger schakelt. Er hangt een soort Scandinavische popsfeer à la MØ doorheen “Monte Carlo”. Na een tijdje dreigt het nummer wat eentonig te worden, maar allerlei kleine plottwists redden hier de boel. Remi Wolf is klaar om de popindustrie kennis te laten maken met haar verfrissende sound en lijkt een grote kans te maken op de titel van ‘next big thing’.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

899 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Remi Wolf - "Liquor Store"

Remi Wolf zit al een tijdje in het lijstje der veelbelovende artiesten, maar door de coronacrisis kon ze haar talent nog nooit…
AlbumsRecensies

Remi Wolf - I'm Allergic To Dogs! (★★★): Het aanstekelijke gehuil van een wolf

Pop met een hoek af is waar Remi Wolf voor staat. De Amerikaanse studeert aan een hoogstaande muziekschool en logischerwijs brengt ze…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf - "Disco Wolf"

Sinds zeven jaar woont de Amerikaanse Remi Wolf in Los Angeles om daar te studeren aan USC’s Thornton School of Music, maar…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.