banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Remi Wolf – “Monte Carlo”

De Amerikaanse Remi Wolf is met haar vierentwintig lentes nog een bijzonder jong veulen. De zangeres doet dan ook wat je van zo’n opkomend talent kan verwachten: ronddartelen door de muziekscène en er een heel eigen draai aan geven. Remi laat er in elk geval geen gras over groeien. Dit jaar kregen we singles aan de lopende band, wat uiteindelijk resulteerde in I’m Allergic To Dogs!. Een lekker aanstekelijke ep boordevol dansbare popnummers met een leuke twist. Een dikke maand na die plaat is de Amerikaanse alweer terug met een gloednieuwe single. Op “Monte Carlo” krijgen we een andere versie van de tiener te horen, maar ook die kan ons wel smaken.

Geen grootse productie op haar nieuwste werk, want dit keer pakt Remi het redelijk minimalistisch aan. Al vanaf de eerste seconden zit de ‘hey yo!’ in je hoofd, waarna de rest van het nummer vlotjes volgt. Een catchy beat zorgt voor een vrolijke vibe, maar het is pas rond de minuut dat de Amerikaanse een eerste keer opvalt. Ze rapt aan een bijzonder hoog tempo waarna de single een versnelling hoger schakelt. Er hangt een soort Scandinavische popsfeer à la MØ doorheen “Monte Carlo”. Na een tijdje dreigt het nummer wat eentonig te worden, maar allerlei kleine plottwists redden hier de boel. Remi Wolf is klaar om de popindustrie kennis te laten maken met haar verfrissende sound en lijkt een grote kans te maken op de titel van ‘next big thing’.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1059 posts

About author
't is oke.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Remi Wolf - Juno (★★★★): Muzikale zonnestraaltjes

Nog voor Remi Wolf veelvuldig het etiket van ‘veelbelovend artiest’ op haar voorhoofd geplakt kreeg, kon je haar aan het werk zien…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Guerrilla" & "Sexy Villain"

Remi Wolf houden we ondertussen al een tijdje in het oog, want de Amerikaanse blijft ons aangenaam verrassen. Ze heeft intussen al…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles Remi Wolf - "Quiet On Set" & "Grumpy Old Man"

Als je één naam uit de popmuziek in de gaten moet houden, is het wel die van Remi Wolf. De jonge Amerikaanse…

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.