Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Fat Trout Trailer Park – “Gold”

In de kweekvijver van De Nieuwe Lichting gonst het van allerlei talent dat zich op muzikaal gebied als een vis in het water voelt. Ook Wooly Mammoths – waarvoor we moeten terugkeren naar 2014 – deed eraan mee, en kon met “Water Slide” rekenen op een bescheiden succes. In 2017 kwam hun einde, al betekent dat vaak ook een nieuw begin. Voor frontman Sean Raab werd verhuizen naar The Big Apple en tekenen bij 22Twenty de basis voor de geboorte van een eigen project. De naam klinkt al even ingewikkeld als de insteek van waaruit hij vertrekt. Met Fat Trout Trailer Park probeert Raab een postpunkinterpretatie te maken van hoe mensen in de toekomst denken dat het verleden zou klinken. 

Als je minder voor de uitleg en meer voor de muziek te vinden bent, kunnen we je geruststellen: kersverse single “Gold” is een samenstelling van het beste van verschillende muzikale uithoeken. Zijn stem, maar vooral het gitaarwerk van Raab is de factor die het nummer in een gouden glans hult. Niet alleen wij zijn fan, ook het Britse muziektijdschrift NME spaart zijn lof voor dit Belgisch talent niet. We verheugen ons al op meer post van Fat Trout Trailer Park deze zomer, hopelijk van hetzelfde hoogstaande muzikale niveau. 

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claud - "Soft Spot"

De 21-jarige Claud uit Chicago is een grote supporter voor de LGBTQ+ youth community en hun rechten. In hun single “Wish You…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paloma Faith - "Gold"

Het nieuwe “Gold” is de vierde single die we sinds het begin van het schooljaar te horen krijgen van Paloma Faith. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Claud - "Gold"

Eerder dit jaar richtte Phoebe Bridgers een recordlabel op en Saddest Factory heeft een simpele visie: goeie muziek uitbrengen, ongeacht het genre….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.