Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claud – “Soft Spot”

De 21-jarige Claud uit Chicago is een grote supporter voor de LGBTQ+ youth community en hun rechten. In hun single “Wish You Were Gay” maakte en verkochte de artiest t-shirts, waarvan de opbrengst naar The Trevor Project ging. Een project dat hen nauw aan het hart ligt. Claud kondigt na de laatste release “Gold” hun debuutalbum Super Monster aan, dat gepland staat voor 12 februari 2021. Het album zal dertien nummers bevatten, waaronder de nieuwe “Soft Spot”.

De single toont een zwakke plek voor mensen, plaatsen en dingen. Het gaat over die ene specifieke persoon, met wie het nooit zal werken, maar voor wie de gevoelens niet weggaan. In “Soft Spot” staat de hoop om die bepaalde persoon opnieuw tegen te komen, centraal. Het gaat over de ‘what if?’. Het nummer begint al op een strak tempo met synthesizerklanken en een warme elektrische gitaar. Net daarna komt de drum erbij. Door de mooie, hoge en zachte stem van Claud, lijkt het een happy song, maar niets is minder waar. “Soft Spot” is een leuk aanstekelijk nummer. Wij kijken alvast uit naar de andere elf songs van de artiest.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

 

 

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Claud - Supermodels (★★★): Open dagboek

Saddest Factory Records, het platenlabel van Amerikaanse Phoebe Bridgers, heeft sinds de opstart al een paar fijne namen een thuis weten te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Alcemist & Example - "Gold"

Alcemist is een van de vele Britse drum-‘n-bassproducers die zijn stempel op de scene probeert te drukken en we moeten erkennen dat…
AlbumsFeatured albumsRecensies

Claud - Super Monster (★★★½): Charmant gebroken hart

Nadat Claud Mintz in 2018 een eerste ep had uitgebracht onder de naam Toast besloot die dat dat toch niet de ideale…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.