Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Claud – “Soft Spot”

De 21-jarige Claud uit Chicago is een grote supporter voor de LGBTQ+ youth community en hun rechten. In hun single “Wish You Were Gay” maakte en verkochte de artiest t-shirts, waarvan de opbrengst naar The Trevor Project ging. Een project dat hen nauw aan het hart ligt. Claud kondigt na de laatste release “Gold” hun debuutalbum Super Monster aan, dat gepland staat voor 12 februari 2021. Het album zal dertien nummers bevatten, waaronder de nieuwe “Soft Spot”.

De single toont een zwakke plek voor mensen, plaatsen en dingen. Het gaat over die ene specifieke persoon, met wie het nooit zal werken, maar voor wie de gevoelens niet weggaan. In “Soft Spot” staat de hoop om die bepaalde persoon opnieuw tegen te komen, centraal. Het gaat over de ‘what if?’. Het nummer begint al op een strak tempo met synthesizerklanken en een warme elektrische gitaar. Net daarna komt de drum erbij. Door de mooie, hoge en zachte stem van Claud, lijkt het een happy song, maar niets is minder waar. “Soft Spot” is een leuk aanstekelijk nummer. Wij kijken alvast uit naar de andere elf songs van de artiest.

Facebook / Twitter / Instagram / Website

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsFeatured albumsRecensies

Claud - Super Monster (★★★½): Charmant gebroken hart

Nadat Claud Mintz in 2018 een eerste ep had uitgebracht onder de naam Toast besloot die dat dat toch niet de ideale…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Paloma Faith - "Gold"

Het nieuwe “Gold” is de vierde single die we sinds het begin van het schooljaar te horen krijgen van Paloma Faith. De…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Claud - "Gold"

Eerder dit jaar richtte Phoebe Bridgers een recordlabel op en Saddest Factory heeft een simpele visie: goeie muziek uitbrengen, ongeacht het genre….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.