Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Wooly Mammoths – “Water Slide”

Wie houdt van psychedelische pop rock zit momenteel aan het juiste adres. De Brusselse band Wooly Mammoths heeft vandaag een nieuwe single gelost, die ons toch opnieuw weet te overtuigen. De band is nog vrij jong, maar toch bereikten ze al heel wat moois in de muziekwereld. In 2014 haalden ze de finale van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en vorig jaar werden ze geselecteerd voor Humo’s Rock Rally. Waarom deze de finale niet hebben gehaald, snappen we nog steeds niet.

Maar goed, vandaag brachten ze dus hun nieuwste single “Water Slide” uit. Het begin van het nummer doet ons wat denken aan “Solitude Is Bliss” van Tame impala. Als je vreest te maken te hebben met één of andere rip off van Tame Impala, hoef je niet lang te vrezen. De mannen van Wooly Mammoths maken muziek met een knipoog naar Tame Impala maar weten er toch hun eigen identiteit aan te geven. Dat bewijzen ze met “Water Slide” nog maar eens opnieuw. Sterke single!

Website / Facebook / Youtube

8 maart 2017

About Author

Thibault Vander Donckt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief