Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Another Sky – “All Ends”

Eén van de meest geanticipeerde debuutalbums van dit jaar zou toch dat van Another Sky mogen zijn. De groep is al even bezig en schopte het vorig jaar nog tot ‘Grote beer van morgen’. Op het gemak bleef de groep fantastische nummers uitbrengen met onlangs nog het geweldige “Fell In Love With The City”. Eerder dit jaar konden we ook al “Brave Face” horen en die twee nummers komen, samen met nieuw nummer “All Ends”, op debuutplaat I Slept On The Floor. Die plaat verschijnt 7 augustus en we kunnen dus nu al zeggen dat je die datum best goed aanduidt. Met hun drie singles liggen de verwachtingen immers torenhoog.

“All Ends” is het meest breekbare nummer van de groep tot nu toe, en daarin schuilt ook de sterkte. Met een zacht gitaartje en de al even breekbare vocals van Catrin Vincent word je helemaal meegenomen in het verhaal dat “All Ends” vertelt. Eens Vincent haar stem laat uithalen, snap je wat er aan het gebeuren is. Het is een nummer dat over een zwaar thema handelt; gepest worden en verhuizen op zoek naar geluk. Dat dit nummer perfect dat melancholische gevoel weet te schetsen, toont de sterkte van de band aan. Met een epische finale dat het verhaal toch een hoopvol einde geeft, sluit “All Ends” in volle sterkte af. Wat een nummer!

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3662 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.