Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “Fell In Love With The City”

Het stond al even in de sterren geschreven, maar de debuutplaat van de Britse band Another Sky zit er aan te komen. Het viertal uit London volgen we al een tijdje en we maakten hen in 2019 al een van onze ‘Grote Beren van morgen’. Met twee ijzersterke ep’s op het cv en shows in het voorprogramma van De Staat maakten ze ondertussen een naam in de scene, maar de finale doorbraak liet nog op zich wachten. Met hun debuut I Slept On The Floor (release: 7 augustus) zou dat wel eens kunnen lukken. Met “Fell In Love With The City” loste het viertal nu al een erg krachtig nummer.

“Fell In Love With The City” was een van de eerste nummers die Another Sky als band schreef. De band heeft het nummer lange tijd laten rijpen en dat werpt zijn vruchten af. “Fell In Love With The City” is een wondermooi nummer waarin de Another Sky een knappe balans weet te vinden tussen intimiteit en bombast. Frontzangeres Catrin Vincent tilt “Fell In Love With The City” met haar innemend stemgeluid naar nieuwe hoogtes, maar ook de rest van de band levert knap werk af. Vooral de manier waarop ze een sfeer weten te creëren, bewijst dat deze band duidelijk meer aandacht verdient!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1285 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 50 beste albums van 2020

Het einde van 2020: voor de ene een tijd om er hoopgevende anti-coronaspreuken tegenaan te gooien, voor de andere het startsein van…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Sun Seeker"

Het Britse Another Sky schotelde ons met I Slept On The Floor dit jaar nog een hele puike binnenkomer voor en blijft maar muziek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "It Keeps Coming"

Het viertal Jack Gilbert, Naomi Le Dune, Max Doohan en Catrin Vincent vormen samen Another Sky. De Britse band kondigt na zijn…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.