Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky – “Fell In Love With The City”

Het stond al even in de sterren geschreven, maar de debuutplaat van de Britse band Another Sky zit er aan te komen. Het viertal uit London volgen we al een tijdje en we maakten hen in 2019 al een van onze ‘Grote Beren van morgen’. Met twee ijzersterke ep’s op het cv en shows in het voorprogramma van De Staat maakten ze ondertussen een naam in de scene, maar de finale doorbraak liet nog op zich wachten. Met hun debuut I Slept On The Floor (release: 7 augustus) zou dat wel eens kunnen lukken. Met “Fell In Love With The City” loste het viertal nu al een erg krachtig nummer.

“Fell In Love With The City” was een van de eerste nummers die Another Sky als band schreef. De band heeft het nummer lange tijd laten rijpen en dat werpt zijn vruchten af. “Fell In Love With The City” is een wondermooi nummer waarin de Another Sky een knappe balans weet te vinden tussen intimiteit en bombast. Frontzangeres Catrin Vincent tilt “Fell In Love With The City” met haar innemend stemgeluid naar nieuwe hoogtes, maar ook de rest van de band levert knap werk af. Vooral de manier waarop ze een sfeer weten te creëren, bewijst dat deze band duidelijk meer aandacht verdient!

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

2032 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Another Sky - Beach Day (★★★★): Woede, verraad en vrijheid

We wensten Another Sky het beste nadat ze met I Slept On The Floor een debuutalbum uitbrachten waarvan je haar gaat rechtstaan….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Another Sky - "Swirling Smoke"

Het is bijna zo ver. Begin maart verschijnt eindelijk de tweede plaat van Another Sky. Het afgelopen jaar bracht de band rond…
2023FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2023

Voordat we het nieuwe jaar ingaan, hebben we nog enkele eindejaarslijstjes voor te stellen. Nadat we al de beste albums, ep’s, debuten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.