Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Halloweens – “Lonely Boy Forever”

Misschien klinkt de band Halloweens nog niet zo familiair, maar als je de bandleden kent, gaat er ongetwijfeld wel een belletje rinkelen. Justin Hayward-Young en Timothy Lanham, respectievelijk zanger en gitarist van The Vaccines zetten hun hoofdproject even op pauze en stampten met Halloweens een nieuw bandje uit de grond. Aan hun debuutplaat Morning Kiss at the Acropolis konden we al horen dat de twee hun scheurende indiegitaartjes aan de haak hadden gehangen en dit keer voor een elektronischere aanpak gingen. Dat pakt soms leuk uit, maar soms zat er ook iets te weinig pit in. Hun nieuwste “Lonely Boy Forever” mogen we tot die eerste categorie rekenen.

Dat nieuwe nummer is ook meteen alweer een voorbode van een volgende ep en als dit de standaard is, mogen we leuke dingen verwachten. Zo zie je maar dat gevestigde waarden ook nog kunnen evolueren. “Lonely Boy Forever” klinkt ook wel elektronisch, maar dit keer hangt er een lekkere schwung door de single. Het klinkt dankzij die synths allemaal net dat tikkeltje vrolijker en opgewekter, waardoor de twee het zonnetje wat harder doen stralen. De leuke afwisseling tussen de kalmere strofes en de uptempo refreinen, is dan ook een leuke kers op de taart. “Lonely Boy Forever” zou dus zomaar eens een chill zomerhitje kunnen worden!

maserati anxiety designed, een zes nummers lange ep, verschijnt op 21 augustus.

Facebook / Instagram / Twitter / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 juli 2020

About Author

Lucas Palmans


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief