Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Dorian Electra – “Give Great Thanks”

Foto: newo_imagery

Dorian Electra is op het eerste zicht misschien een buitenbeentje, maar hen is veel meer dan dat. De gender-fluïde act springt er dankzij experimentele popmuziek en een indrukwekkende verschijning werkelijk bovenuit en mocht zo met popicoon Charli XCX op diens grote Europese tour. Het was voor Electra het beste platform om Flamboyant, het terecht geprezen debuut, aan een groot publiek voor te stellen en naam te maken bij de scene.

Op Flamboyant ging Dorian Electra nog voor zware elektronische compositie, maar op “Give Great Thanks” worden de gekende elementen wat minder brutaal op ons trommelvlies losgelaten en zorgt de piano zelfs voor een beetje rust. De nieuwe single is een iets genuanceerder werk, waarbij nog maar eens duidelijk wordt dat Dorian Electra van vele markten thuis kan zijn. Saai wordt het op “Give Great Thanks” nooit en zo wordt onze liefde voor de performance-artist nog maar eens groter.

Facebook / Instagram

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

23 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief