Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Captain Kaiser – “Moscow Mule”

Het grootste deel van de mannen in ons land zitten al een dikke twee maand in zak en as. Ze missen dan ook hun favoriete bezigheid; hun vrouw achterlaten om samen met de vrienden een frisse pint te drinken aan de toog van hun stamcafé. Ook de heren van de Kempense punkband Captain Kaiser missen dit ontzettend hard en hebben dan ook een nummer uitgebracht om zo hun lievelingskroegen te eren. Zo zien we in de desbetreffende videoclip heel wat bekende vrienden van de band een gek dansje placeren, o.a. Thibault Christiaensen, Fleddy Melculy en heel wat andere frontzangers dansen er op los met hun gekste moves.

Captain Kaiser staat bekend voor zijn punkrock van goede kwaliteit die zorgt voor heel wat schuddende hoofdjes. Ook op “Moscow Mule” veroorzaken de heren dat grandioos effect en daardoor kunnen we niet wachten tot we ze nog een keer live zien. De Kempense punkband zorgt dan ook voor een sterk nummer dat perfect past met een frisse pils (of hun eigen Captain Kaiser Tripel) in de hand. Ze laten zien wat ze waard zijn en halen dan ook alles naar boven wat ze in hun lijf hebben. Binnenkort komt hun tweede album The Drovers Inn uit en daarvoor mogen ze wat gaan bij tanken, want de verwachtingen liggen heel hoog door deze single. Wij zijn er al vast klaar voor en zetten in de tussentijd nog wat extra pintjes fris in de ijskast.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Destroy Boys - "Muzzle"

Er mag zich een bevolkingsgroep aangesproken voelen door Destroy Boys, maar het lijkt meer een statement dan een regelrechte aanval naar het…
AlbumsRecensies

Death By Unga Bunga - Heavy Male Insecurity (★★★): Tienermuziek voor de late twintiger

Wie weinig kaas heeft gegeten van punk en onverhoeds Death By Unga Bunga te horen krijgt, zal al snel denken dat er…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single NOFX - "Fuck Euphemism"

NOFX is misschien wel de verpersoonlijk en de voortrekker van prettig gestoorde punkrock en de band draait al decennia lang mee aan…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.