Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Imbibe – “Sometimes”

Wat een vrolijke tune; dat is het eerste wat er in je hoofd komt na het beluisteren van het nieuwe nummer van Tennyson en Holden Nobel, ofwel Imbibe. Het is niet de eerste keer dat het Australische duo een vrolijke song de wereld in stuurt. We zijn van hen een wedergeboren pianopop gewend in combinatie met hedendaagse tonen. Wanneer de funky melodielijn dan nog gecombineerd wordt met een mooi verhaal, verteld in simpele lyrics die je makkelijk onthoudt en ook nog eens vlot van de tong rollen; Dan blijkt nog maar eens dat de broers de nagel op de kop slaan, de formule klopt. Het gaat over kansen grijpen in het leven en leren dat je niet zomaar je rug moet keren naar bepaalde situaties. Het toont dat de gebroeders steeds risico’s hebben genomen en op die manier op een punt in hun leven zijn gekomen waar ze wilden zijn. Door hard werk en veel moed maken ze nu hun droom waar.

In “Sometimes” vatten de broers perfect de essentie van hun carrière samen. Al van kinds af aan zijn ze gebeten door muziek en werken ze ook samen aan muziek, hierin werden ze geholpen door hun vader. Het was in 2018 dat de heren hun achtertuin inruilden voor een kleine studio in Berlijn en dat is waar hun verhaal start.  ‘ “Sometimes” is really just about opening up: like if all the different parts of yourself are banging on your door and instead of shutting them out, you invite them in for tea.’, aldus Tennyson.

Deze levenswijsheid in combinatie met een fijne sfeer en een zomers gevoel laat het nummer echt tot zijn recht komen. Een absolute topper die in geen enkele afspeellijst mag ontbreken.

Facebook / Twitter

44 posts

About author
Ik beschouw mezelf als de visuele representatie van een tekort aan slaap en een teveel aan cafeïne. Insta: @thealmightymidget_
Articles
Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Sam Smith – Gloria (★★★½): Slotakkoord van tweede adolescentie

Luister eens naar de grootste hits van de afgelopen jaren en je zal Sam Smiths stem gegarandeerd horen terugkomen. De singer-songwriter draait…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single KSI – “Voices” (feat. Oliver Tree)

KSIOlajideBT: het is geen automatische suggestie voor een wachtwoord, maar de naam waarmee rapper KSI zijn carrière van start ging als YouTuber….
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Jack and the Weatherman – “Incredible”

Om zijn tienjarig bestaan te vieren, gaat Jack and the Weatherman op Europese tournee en die wordt afgetrapt met de single “Incredible”….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.