Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single BENEE, Kenny Beats & Bakar – “Night Garden”

De Nieuw-Zeelandse BENEE lijkt zowat het nieuwe muziekfenomeen te zijn. Dankzij de immens populaire app TikTok ging haar single “Supalonely” viraal en werd haar ep STELLA & STEVE een onverwacht groot succes. In haar thuisland verkoopt ze ondertussen zonder debuutalbum onder de arm gigantische arenas uit en de internationale pers ziet in haar de volgende Billie Eilish. De hype rond dit piepjonge talent is al groot en dat beseft BENEE maar al te goed.

Samenwerkingen leverden BENEE tot nu toe al heel wat voordelen op en zo werkt ze voor haar nieuwe single samen met Kenny Beats en Bakar. Ster van “Night Garden” is en blijft echter de 20-jarige zelf door de mysterieuze meerstemmige productie, die goed vergeleken kan worden met de stijl die Eilish op de kaart zette. Een volledige kopie is het niet en zo dringt vooral de eigenheid van deze opkomende superster op “Night Garden” door. Het moest ons verrassen moest BENEE niet het volgende gigantische tieneridool worden, want verbluffen zal ze in de toekomst nog vaak.

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

 

15 juli 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn Certified pop-slet


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief