Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single boy pablo – “honey”

De Noorse indiepopper Nicolás Muñoz, beter bekend als boy pablo, voorziet de doorsnee indiefanaat alweer met zonnige deuntjes per release van zijn laatste single “honey”. Sinds debuutalbum Soy Pablo, en met een reeks wereldwijde optredens onder de riem, stegen Muñoz en zijn wederkerende liveband snel in populariteit en aanzien over de afgelopen jaren. Na de eerdere release van single “hey girl” eind mei weet boy pablo ons weer te verwennen met heerlijke lo-fi vibes en zwevende melodieën.

“honey” opent gelijk op juiste voet door middel van een dromerige intro die optimaal de sfeer weet neer te zetten voor de rest van het nummer. De titel laat makkelijk afleiden dat deze single wel eens een romantische noot zou kunnen bevatten en dit wordt al snel bevestigd door aanvankelijke lijnen ‘I’m thinking of you and all the things we could do’ en ‘Falling isn’t really that bad, if it’s for you’. Het nummer bouwt verder langzaam op naar een zomers intermezzo dat het einde van de plaat inzet, ideaal om de glaasjes nog eens bij te vullen in afwachting van de b-kant. “JD’s song” klinkt meer opgetogen en levendig, kortom meer goeds van wat we gewoon zijn van deze jeugdige bende.

Wie boy pablo in actie wil zien, krijgt daar volgend jaar de kans voor, de jongens zijn namelijk bevestigd voor Rock Werchter 2021. In tussentijd is het even afwachten op de bevestiging van een nieuwe zaalshow.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

14 juli 2020

About Author

Rik Bontinck Part-time vacuum cleaner, weekend rockstar & indie boy from outer space


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief