Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single boy pablo – “honey”

De Noorse indiepopper Nicolás Muñoz, beter bekend als boy pablo, voorziet de doorsnee indiefanaat alweer met zonnige deuntjes per release van zijn laatste single “honey”. Sinds debuutalbum Soy Pablo, en met een reeks wereldwijde optredens onder de riem, stegen Muñoz en zijn wederkerende liveband snel in populariteit en aanzien over de afgelopen jaren. Na de eerdere release van single “hey girl” eind mei weet boy pablo ons weer te verwennen met heerlijke lo-fi vibes en zwevende melodieën.

“honey” opent gelijk op juiste voet door middel van een dromerige intro die optimaal de sfeer weet neer te zetten voor de rest van het nummer. De titel laat makkelijk afleiden dat deze single wel eens een romantische noot zou kunnen bevatten en dit wordt al snel bevestigd door aanvankelijke lijnen ‘I’m thinking of you and all the things we could do’ en ‘Falling isn’t really that bad, if it’s for you’. Het nummer bouwt verder langzaam op naar een zomers intermezzo dat het einde van de plaat inzet, ideaal om de glaasjes nog eens bij te vullen in afwachting van de b-kant. “JD’s song” klinkt meer opgetogen en levendig, kortom meer goeds van wat we gewoon zijn van deze jeugdige bende.

Wie boy pablo in actie wil zien, krijgt daar volgend jaar de kans voor, de jongens zijn namelijk bevestigd voor Rock Werchter 2021. In tussentijd is het even afwachten op de bevestiging van een nieuwe zaalshow.

Facebook / Instagram / Website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify!

22 posts

About author
Part-time vacuum cleaner, weekend rockstar & indie boy from outer space
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

boy pablo – Wachito Rico (★★½): Liefde en overvloedige synths

In 2017 verscheen boy pablo, een Noorse singer-songwriter met Chileense achtergrond, op het toneel met zijn gezapige bedroom pop. Net als wij…
AlbumsRecensies

ROLE MODEL - our little angel (★★★): Voorzichtige stap richting een debuutalbum

Tucker Pillsbury, ook wel bekend als ROLE MODEL, is een artiest die we zeker in de gaten moeten houden. De 23-jarige zanger…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe singles boy pablo - "leave me alone!" & "be with me"

De jeugd is aan een opmars bezig en dat is op muzikaal vlak niet anders. De Noorse Nicolás Muñoz is daar een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.