Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lights – “Dead End”

Meer dan een decennium geleden stond Lights Poxleitner voor het eerst in de Canadese hitlijsten. Sindsdien heeft de duivel-doet-al met vijf albums en heel wat singles een ferm palmares in eigen land weten voor te leggen. Ooit pakte ze als voorprogramma van Owl City nog de Brusselse Botanique in. Begin augustus komt in samenwerking met MYTH de nieuwe ep Dead End uit met daarop vijf remixes van eerdere songs én drie nieuwe singles. We merken dat Lights zichzelf elke keer opnieuw blijft vernieuwen.

De eerste teaser is “Dead End”, een erg dansbaar nummer waarmee Lights een beetje lijkt terug te grijpen naar “Love Me”, een samenwerking met Felix Cartal. Manlief Beau Bokan van metalcoreband Blessthefall stond in voor de productie van een uiterst energieke muziekvideo. Lights weet hoe ze haar fans tevreden moet houden, want “Dead End” komt enerzijds als een mokerslag op de neus binnen en blijft anderzijds zo dartel dat het zowel op de radio als in de betere discotheek mee kan. De Canadese wordt al langer dan vandaag ondergewaardeerd, maar “Dead End” is allerminst een doodlopend straatje en zou wel eens de snelwegen kunnen openen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lights – “Lost Girls”

Canada brengt mooie dingen voort. Eentje daarvan heet Lights en dat is niet eens een artiestennaam. De zangeres geboren als Valerie Anne…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Owl City - "New York City"

Owl City – het pseudoniem van de Amerikaanse Adam Young – is terug! Het elektronica project van Young begon, naar eigen zeggen,…
LiveRecensies

Tsar B @ Botanique, oosters kruidvat met gepeperde dansmoves waar we jaloers op mogen zijn

Na meer dan twee uur onderweg te zijn naar Brussel door een goedgeplaatste bommelding, kregen we diezelfde avond te maken met een…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.