Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lights – “Dead End”

Meer dan een decennium geleden stond Lights Poxleitner voor het eerst in de Canadese hitlijsten. Sindsdien heeft de duivel-doet-al met vijf albums en heel wat singles een ferm palmares in eigen land weten voor te leggen. Ooit pakte ze als voorprogramma van Owl City nog de Brusselse Botanique in. Begin augustus komt in samenwerking met MYTH de nieuwe ep Dead End uit met daarop vijf remixes van eerdere songs én drie nieuwe singles. We merken dat Lights zichzelf elke keer opnieuw blijft vernieuwen.

De eerste teaser is “Dead End”, een erg dansbaar nummer waarmee Lights een beetje lijkt terug te grijpen naar “Love Me”, een samenwerking met Felix Cartal. Manlief Beau Bokan van metalcoreband Blessthefall stond in voor de productie van een uiterst energieke muziekvideo. Lights weet hoe ze haar fans tevreden moet houden, want “Dead End” komt enerzijds als een mokerslag op de neus binnen en blijft anderzijds zo dartel dat het zowel op de radio als in de betere discotheek mee kan. De Canadese wordt al langer dan vandaag ondergewaardeerd, maar “Dead End” is allerminst een doodlopend straatje en zou wel eens de snelwegen kunnen openen.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Charlotte Plank & Hybrid Minds - "Lights"

Na slechts twee uitgebrachte singles al door NME Magazine benoemd worden als een van de honderd artists to watch in 2023, het…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Owl City - "Kelly Time"

Soms kom je nog eens een band tegen waarvan je denkt: ‘Wow, maken die nog muziek?’ Dat komt dan vooral doordat de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Band of Horses - "Lights"

Vorig jaar kwam Band of Horses op de proppen met twee nieuwe singles: “Crutch” en “In Need Of Repair”. Wij konden ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.