Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single The Hunna – “Dark Times”

The Hunna heeft al heel wat woelige waters doorzwommen. Het Britse viertal was goed bezig, maar breuk met hun platenlabel High Time zorgde plots voor moeilijke tijden bij  de band. Noodgedwongen moest de band hun Europese tour ter promotie van hun tweede album Dare uitstellen en in de zure appel bijten. De band heeft echter een nieuwe adem gevonden en dat hoor je ook in hun nieuwe muziek. De release van hun derde album I’d Rather Die Than Let You In werd nu al verplaatst naar 2 oktober, maar de fans mogen wel maandelijks uitkijken naar een nieuw nummer. Na hun Travis Barker-samenwerking “Cover You“, kregen we nu met het krachtige “Dark Times” een tweede smaakmaker te horen.

The Hunna heeft het op “Dark Times” over de onzekerheid, angst en verdeeldheid die de wereld teistert. Het nummer werd al een tijdje geleden geschreven en opgenomen, maar door de inhoud is het nummer plots toch heel actueel geworden. Vanaf de eerste seconde vlamt de band met heel veel energie erop los. Vooral frontman Ryan Potter kan mede door zijn geweldige vocale prestatie het nummer naar een hoger niveau tillen. Het refrein is een meezinger en gemaakt om je longen uit je lijf te schreeuwen. The Hunna is muzikaal weer wat meer geëvolueerd en klinkt op “Dark Times” kordater en sterker dan ooit tevoren.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

2 mei 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief