Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Glades – “Blonde”

Heb jij na een stukgelopen relatie ooit al eens iets zots gedaan, zoals een bank overvallen, je auto in de prak gereden of je haar blond geverfd? We laten in het midden of je een advocaat en/of een dokter nodig hebt, maar ook muzikale therapie kan zeker helpen om het een en het ander te verwerken en minder (blijvende) schade aan te richten. En wat is dan beter dan een opzwepend, zomers nummer om eens heel luid te zetten? Een boodschap die ze in Australië begrepen hebben.

Glades is een trio uit Sydney rond zangeres Karina Savage dat sinds 2015 muziek maakt en enkele jaren geleden al een hitje scoorde Down Under met “Do It Right”. Ondertussen staat met Planetarium al het tweede studioalbum in de steigers, waarvan “Blonde” de tweede single is. De randjes zijn iets rauwer dan bij eerder materiaal, maar daardoor komen de synthesizers eigenlijk nog beter uit de verf. Liefhebbers van bands als Echosmith kunnen hier zeker hun hartje aan ophalen, “Blonde” zou zomaar het referentiewerk van de band kunnen worden.

Instagram / Facebook / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
InstagramLiveRecensies

Echosmith @ Botanique (Rotonde): Amusant familiefeest

Een dikke tien jaar is het alweer geleden dat Echosmith ons massaal in vervoering bracht met de hit “Cool Kids”. Debuutplaat Talking…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Echosmith - "Hindsight"

Het is al reeds tien jaar geleden dat Echosmith voor het eerst in onze oren werd gewurmd. Hun debuutplaat Talking Dreams kon rekenen op…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Echosmith - "Future Me"

De familie Sierota, oftewel Echosmith, begint vier jaar na “Cool Kids” aan een nieuw hoofdstuk. Niet alleen qua samenstelling, maar ook qua…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.