Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single serpentwithfeet – “Fellowship” (feat. Sampha & Lil Silva)

Wist je dat een slang zich tot bijna dertig kilometer per uur kan voortbewegen? Stel je dan eens voor hoe snel het dier vooruitging als het pootjes had. Vast nog steeds niet zo snel als serpentwithfeet gaat. De Amerikaanse artiest bracht in 2018 zijn debuutplaat uit, liet vorig jaar nog maar een ijzersterke ep op de wereld los en maakte zopas de releasedatum van zijn volgende album bekend. DEACON is vanaf 26 maart verkrijgbaar, maar zoals de traditie voorschrijft gaat zo’n aankondiging altijd gepaard met een nieuwe single. Die krijgen we vandaag te horen in de vorm van “Fellowship”. Een samenwerking met twee andere sterretjes in het genre: Sampha en Lil Silva.

De temperatuur gaat op “Fellowship” al snel de hoogte in, al zal dat niet liggen aan het tempo. Het nummer wordt gedreven door een chille, tropisch getinte beat. Als daar na verloop van tijd nog eens serpentwithfeets zeemzoete stem bij komt kijken, zijn wij eigenlijk al verkocht. De single voelt als een wondermooie zonsopkomst ergens in de Afrikaanse woestijn en daar doen de refreinen nog een schepje bovenop. In samenwerking met onze twee gastzangers komen er enkele extra dimensies in het nummer, waardoor alles nog wat sneller in je gehoorkanaal blijft plakken. Er gebeurt uiteindelijk niet zo superveel op het nummer, maar dat hoeft daarom geen probleem te zijn. Wij kijken in elk geval nu al uit naar eind maart!

DEACON is vanaf 26 maart verkrijgbaar via Secretly Canadian. Naast Sampha en Lil Silva zal er ook een samenwerking met NAO op de plaat te horen zijn.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1889 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sampha - "Only"

We hebben er om en bij de zes jaar op moeten wachten, maar later dit jaar komt er eindelijk een nieuw album…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Sampha - "Spirit 2.0"

Iets meer dan zes jaar geleden bracht Sampha Lahai Sisay zijn eerste en vooralsnog enige album uit. Met Process deed de Londenaar meteen monden…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single SBTRKT & Teezo Touchdown - "Waiting"

De Londense Aaron Jerome bracht al langer muziek uit onder zijn eigen naam, maar verscheen begin jaren 2010 op het toneel als…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.