Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Gabrielle Aplin & Nina Nesbitt – “Miss You 2”

Als beste vrienden een hobby delen, is het altijd maar een kwestie van tijd voor ze samenzitten en er iets mee doen. Zo ook bij de Britse zangeressen Gabrielle Aplin en Nina Nesbitt, die al een tijdje samen door dik en dun gaan maar nog nooit samen de studio in doken. Naar aanleiding van Aplin’s derde album Dear Happy is het er toch van gekomen en maar goed ook.

Radiovriendelijke pop is hetgeen we op hun samenwerking “Miss You 2” te horen krijgen. Beide stemmen passen goed bij elkaar en klinken vooral in de harmonieën tof. De strofes hadden misschien wel iets gewaagder gemogen, maar het refrein maakt dat goed. “Miss You 2” blijft hangen en zo kunnen we met veel plezier uitkijken naar de release van Aplin’s nieuwe plaat.

Gabrielle Aplin’s derde album Dear Happy verschijnt op 17 januari 2020.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 januari 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief