Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nina Nesbitt – “Pressure Makes Diamonds”

De Schotse zangeres Nina Nesbitt zwom al door verschillende waters sinds ze tien jaar geleden debuteerde. Haar eerste album Peroxide verscheen in 2013, waarna ze zich even terugtrok om in 2019 met The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change terug te keren en zichzelf als volwassen popartiest te presenteren. Die maturiteit horen we ook in haar nieuwe muziek. Op 2 september brengt ze haar derde langspeler Älskar uit, die ze in augustus in het voorprogramma van Coldplay tijdens een paar shows in stadions al mag voorstellen. Later dit jaar trekt ze met het album op een Europese tour, maar een Belgische datum staat voorlopig niet op de planning.

“Pressure Makes Diamonds” is de derde single van het nieuwe album en is volgens Nina Nesbitt zelf een perfect zomers liedje. We kunnen haar geen ongelijk geven, want eens ze haar eerste strofe heeft afgerond, krijgen we een refrein dat meteen het zonnetje laat doorkomen. De gitaarmelodie krijgt bovendien door een goede opbouw steeds meer volume en blijft ondanks het repetitieve karakter boeien doordat de speelsheid van de productie voor afwisseling zorgt. Nina Nesbitt bezwijkt niet onder de druk en laat dat eens te meer horen op “Pressure Makes Diamonds”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1528 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
InstagramLiveRecensies

Coldplay @ Koning Boudewijnstadion: Ecologisch en kleurrijk feesten

Coldplay is een band die altijd door gemengde meningen onthaald zal worden. Toch lukt het de mannen om een Koning Boudewijnstadion in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Lous and The Yakuza - "Monsters"

‘I’m friends with the monster that’s under my bed’, zong Rihanna in 2013. Net geen 10 jaar later is het onze eigen…
2021FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2021

Denk jij soms ook wel eens: ‘Wauw, hoe kan ik toch tussen al die duizenden singles het bos door de bomen blijven…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.