Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Nina Nesbitt – “Pressure Makes Diamonds”

De Schotse zangeres Nina Nesbitt zwom al door verschillende waters sinds ze tien jaar geleden debuteerde. Haar eerste album Peroxide verscheen in 2013, waarna ze zich even terugtrok om in 2019 met The Sun Will Come Up, The Seasons Will Change terug te keren en zichzelf als volwassen popartiest te presenteren. Die maturiteit horen we ook in haar nieuwe muziek. Op 2 september brengt ze haar derde langspeler Älskar uit, die ze in augustus in het voorprogramma van Coldplay tijdens een paar shows in stadions al mag voorstellen. Later dit jaar trekt ze met het album op een Europese tour, maar een Belgische datum staat voorlopig niet op de planning.

“Pressure Makes Diamonds” is de derde single van het nieuwe album en is volgens Nina Nesbitt zelf een perfect zomers liedje. We kunnen haar geen ongelijk geven, want eens ze haar eerste strofe heeft afgerond, krijgen we een refrein dat meteen het zonnetje laat doorkomen. De gitaarmelodie krijgt bovendien door een goede opbouw steeds meer volume en blijft ondanks het repetitieve karakter boeien doordat de speelsheid van de productie voor afwisseling zorgt. Nina Nesbitt bezwijkt niet onder de druk en laat dat eens te meer horen op “Pressure Makes Diamonds”.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1856 posts

About author
aka fantom
Articles
Related posts
2022Features

De beste concertfoto’s van 2022 volgens onze fotografen

Zoals we eerder al aangaven bij de mooiste albumhoezen van 2022: het visuele is bij muziek minstens even belangrijk als de klank….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single JIN - "The Astronaut"

Een tijdje geleden kregen de fans van BTS een grote klap te verwerken; de leden gaan gezamenlijk hun dienstplicht van 21 maanden…
InstagramLiveRecensies

Coldplay @ Koning Boudewijnstadion: Ecologisch en kleurrijk feesten

Coldplay is een band die altijd door gemengde meningen onthaald zal worden. Toch lukt het de mannen om een Koning Boudewijnstadion in…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.