Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Kate Bollinger – “Grey Skies”

Daar is de zomer, daar is Kate Bollinger. Het was alweer een klein jaartje geleden dat de Amerikaanse uit Charlottesville nog muziek met ons had gedeeld, maar na onder meer “Candy” en “Talk About It” is ze nu helemaal terug met “Grey Skies” in aanloop naar nieuwe ep A word becomes a sound die er op 21 augustus zit aan te komen. De muziek van Bollinger in een hokje plaatsen, zou haar oneer aandoen zijn en dat is met de nieuwe single niet anders.

Dat ook “Grey Skies” een beetje alle kanten lijkt uit te schieten bij momenten? Vermoedelijk een bewuste keuze, aangezien het nummer net de besluiteloosheid van Bollinger in de verf wil zetten. De ogenschijnlijke lowbudgetclip ondersteunt de poëzie die de zangeres ons opnieuw als zoete koek probeert te voeden. Het geheel wordt ons geserveerd op een werkelijk vederlicht jazzy deuntje dat ergens wat weg heeft van Oh Land. Vernieuwend of wereldschokkend is het niet, maar wel zomers genoeg om in een playlist op te nemen.

TwitterFacebook / Instagram

9 juli 2020

About Author

Aernout Van Lindt


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief