Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kate Bollinger – “Grey Skies”

Daar is de zomer, daar is Kate Bollinger. Het was alweer een klein jaartje geleden dat de Amerikaanse uit Charlottesville nog muziek met ons had gedeeld, maar na onder meer “Candy” en “Talk About It” is ze nu helemaal terug met “Grey Skies” in aanloop naar nieuwe ep A word becomes a sound die er op 21 augustus zit aan te komen. De muziek van Bollinger in een hokje plaatsen, zou haar oneer aandoen zijn en dat is met de nieuwe single niet anders.

Dat ook “Grey Skies” een beetje alle kanten lijkt uit te schieten bij momenten? Vermoedelijk een bewuste keuze, aangezien het nummer net de besluiteloosheid van Bollinger in de verf wil zetten. De ogenschijnlijke lowbudgetclip ondersteunt de poëzie die de zangeres ons opnieuw als zoete koek probeert te voeden. Het geheel wordt ons geserveerd op een werkelijk vederlicht jazzy deuntje dat ergens wat weg heeft van Oh Land. Vernieuwend of wereldschokkend is het niet, maar wel zomers genoeg om in een playlist op te nemen.

TwitterFacebook / Instagram

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kate Bollinger - "Talk About It"

Zeemzoete liedjes met een extra dikke laag glazuur? Kate Bollinger fabriceert ze aan de lopende band. Omdat wij vinden dat deze Amerikaanse…
AlbumsRecensies

Albumreviews: Beire Kort #16

Iedere week worden we om de oren geslagen met nieuwe albums. Omdat het moeilijk is om elke plaat zijn eigen review te…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kate Bollinger - "Candy"

De Amerikaanse Kate Bollinger is nog volop aan het timmeren aan haar succesverhaal. Ook zij is een van de vele artiesten die…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.