Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kate Bollinger – “Candy”

De Amerikaanse Kate Bollinger is nog volop aan het timmeren aan haar succesverhaal. Ook zij is een van de vele artiesten die eraan begon met een DIY-methode. Haar eerste nummers stak ze volledig op haar eentje in elkaar en kwamen op Soundcloud terecht. Haar zeemzoete stem bleef niet onopgemerkt, waardoor een gestage groei onvermijdelijk werd. Later deze maand komt er een nieuwe ep van Bollinger aan. Die zal I Don’t Wanna Lose heten en vandaag kregen we daar met “Candy” een tweede zoete voorsmaakje van toegestopt.

Onze maandag is een heel pak aangenamer geworden met het easy-going “Candy”. Leg je languit op je bed en zweef weg op de suikerwolk die Bollingers stem veroorzaakt. ‘You’re sweet like candy, I knew it since you arrived,’ zingt ze lieflijk in het refrein en als dit werkelijk opgedragen is aan iemand, houden we het niet voor mogelijk dat die hier niet voor gezwicht zou zijn. Wij zijn het in ieder geval wel…

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juni 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief