Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Kate Bollinger – “Talk About It”

Zeemzoete liedjes met een extra dikke laag glazuur? Kate Bollinger fabriceert ze aan de lopende band. Omdat wij vinden dat deze Amerikaanse het verdient haar nummers te verkopen als zoete broodjes, kunnen we de release van haar nieuwste single natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Bollinger dropte al heel wat lieflijk klinkend DIY-materiaal op haar Soundcloud en onlangs bracht ze nog een ep uit die we omschreven als een verzameling nummers met ‘een superdeluxe laidback sound om duimen en vingers bij af te likken’. Niet slecht, dus.

“Talk About It” klinkt opnieuw zacht, maar deze keer is het niet Kate Bollingers stem die de show steelt. Ze haalt namelijk heel wat extra elementen boven om een alternatieve, maar soulvolle draai aan dit nummer te geven. De basis bestaat uit een easy-going groove en verderop wordt dat dan nog eens aangevuld met blazerpartijen, die “Talk About It” net zo aangenaam verfrissend laten klinken als een lentebriesje. We willen die grooves gerust vaker tegenkomen bij Bollinger!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

6 augustus 2019

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief