Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Carly Rose – “Twentyone”

Carly Rose Sonenclar eindigde in 2012 op toen dertienjarige leeftijd als runner-up in het tweede seizoen van The X-Factor in de Verenigde Staten. De wereld leek aan de voeten van de jonge New Yorkse te liggen, onder meer Simon Cowell zag wel wat in de zangeres. Een echte doorbraak? Die volgde echter nooit helemaal en sinds 2015 was Sonenclar helemaal van de muzikale aardbodem verdwenen. Vorig jaar gaf ze met “Birds & Bees” haar visitekaartje af van haar ‘tweede carrière’, meteen ook met een ferme tackle richting het muziekwereldje op zich.

Ze wierp ook haar achternaam af en ging als Carly Rose door, maar echt veel impact maakte ze uiteindelijk niet met haar debuut. Dat zou met “Twentyone” wel eens anders kunnen worden, want pas nu lijkt de echte volwassen Carly Rose op te staan. Aan het stemgeluid heeft het nooit gelegen, met deze song laat ze ook zien over songwritercapaciteiten te beschikken. Het nummer heeft verschillende laagjes, die onder de zomerse vibe een voor een kunnen worden afgepeld. Als wedergeboorte zeker een goede poging.

Twitter / Instagram / Facebook

 

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single James Arthur - "Naked"

De 29–jarige James Arthur releasete onlangs zijn nieuwste single “Naked”. Nadat hij in 2012 met een eigen versie van Shontelle’s “Impossible” X-Factor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.