Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Rusty Spoon – “77””

Dat de heren van Rusty Spoon niet stil hebben gezeten, staat als een paal boven water. Ze deelden reeds een affiche met het legendarische Steel Panther, namen deel aan Humo’s Rock Rally 2020 en trakteerden ons op enkele passages in coverbands bij Radio Willy. Met hun eerste drie energieke singles kon Rusty Spoon zeker bekoren en nu verbazen deze eigenzinnige punkers wederom met een nieuw nummer “77””.

PJesus, Vinny Vulva, Herr Tumnus en Jackie creëren hun eigen cocktail met hoge zanglijnen, strakke gitaren en zeer ritmische drumpartijen. Ze nemen zichzelf niet al té serieus en dat siert hen. Deze nieuwe single bewijst dat Rusty Spoon hun sterke kwaliteiten perfect weet uit te spelen. Tussen de opzwepende gitaarlijnen door krijgt PJesus alle ruimte om zijn zangkwaliteiten tentoon te stellen. De nieuwe single wordt vergezeld van een videoclip die opgebouwd is uit archiefbeelden. Voor de band zelf moet het heel nostalgisch zijn om terug te gaan in de tijd, en voor de kijker is het fijn om een korte glimp op te vangen van het absurde verleden van Rusty Spoon.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Bad Religion - "Emancipation of the Mind"

Het lijkt wel of de oude punkers van vandaag zich uit de naad werken, met Bad Religion op kop. Na in 2019…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Picket Palace - “All About the Money”

Picket Palace is terug met een nieuwe single. De Australische punkrockband, genoemd naar de kangoeroewoning waarin de bandleden vroeger leefden, heeft het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single DOMS - "Destruct"

Verwacht geen verfijnde gitaarakkoorden met een warme baslijn en rustige percussie, want DOMS geeft je met hun nieuwe single “Destruct” een ruwe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.