Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Oscar Jerome – “Joy Is You”

Volgende maand is het zo ver, dan verschijnt het eerste album van Oscar Jerome. De Brit is aardig aan het opkomen in de jazzscene in het zuiden van Londen, maar ook daarbuiten is hij niet onopgemerkt gebleven. Oscar laat zich niet tot één genre beperken en combineert voor zijn solomuziek genres als jazz en neo-soul. Daarnaast maakt hij ook nog eens deel uit van KOKOROKO en werkte de Brit al samen met bands als Ezra Collective, Sons of Kemet, Moses Boyd en veel meer. Op dat nog te verschijnen debuut zou er ook een nummer met Lianne La Havas staan.

“Joy Is You”straalt vreugde uit en dat op een eerder relaxet tempo. Niet al te snel, maar ook niet te traag gaat de gitaar van Oscar Jerome. Het ene moment wat luider en het ander wat zachter. Oscar Jerome liet zijn muziek eerder al kenmerken door contrasten en dat geldt ook voor het nieuwe nummer dat eigenlijk redelijk simpel is. Het is net doordat dit lied zo eenvoudig is, dat het werkt. Less is more en dat bewijst Oscar Jerome opnieuw.

Breathe Deep verschijnt op 14 augustus.

Facebook

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek!

3 juli 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief