Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Oscar Jerome – “Timeless (feat. Lianne La Havas)”

Jonge wolf in de Londense jazzjungle, voorprogramma geweest van niemand minder dan Kamasi Washington en actief als gitarist bij het gerenommeerde ensemble van KOKOROKO waarvan hij de successingle “Abusey Junction” zo goed als op zijn naam kan zetten. Het zijn deze kwaliteiten die Oscar Jerome ondermeer op zijn curriculum mag zetten. Daar kan hij intussen ook al de resem aan nummers bijvoegen die hij dit jaar uitbracht. Stuk voor stuk neusjes van de zalm en allemaal voorbodes van Breathe Deep, zijn eerste stappen als soloartiest. Dat debuut is hij mondjesmaat aan het prijsgeven en vandaag krijgen we de vooraf aangekondigde feature met Lianne La Havas te horen. 

Dat Lianne wel pap lustte van zijn muzikale lekkernijen, stak ze niet onder stoelen of banken, en nu reikt haar support zelfs tot een samenwerking onder de naam “Timeless”. Het is een groot woord om aan een nummer toe te kennen, maar hier zou dat weleens op zijn plaats kunnen zijn. Het instrumentale aspect dat varieert tussen laidback en onstuimig, de stemmen van beide artiesten die perfect op elkaar zijn afgestemd… Het is een totaalpakket waarin alles klopt, en het zet de muzikale vaardigheden van Oscar Jerome en Lianne La Havas nogmaals in de verf. 

Breathe Deep wordt trouwens deze vrijdag (14 augustus) uitgebracht!

Facebook / Instagram / Website

12 augustus 2020

About Author

Simon Proost


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief