Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nordmann – “Star-Fluff”

© Tobi Jonson

Elke experimentele jazzliefhebber zou de vier Belgen van Nordmann in zijn vaste playlists verwerkt moeten hebben. Mattias De Craene, Edmund Lauret, Elias Devoldere en Dries Geusens zijn al twee albums rijk aan intrigerende, jazzy nachtclubmuziek. Deze herfst is het tijd voor plaat nummer drie, die de titel In Velvet meekreeg. Daar kregen we eind mei al het dynamische “Cascade(s)” van te horen en kersverse single “Star-Fluff” bouwt daar perfect op voort.

“Star-Fluff” voelt als een ontdekkingsreis doorheen de melkweg. Op onze tocht komen we heel wat bijzonders tegen dat onze zintuigen nooit eerder te verwerken kregen en er vandaar een ongewoon en verbluffend randje aan geven. “Star-Fluff” is met andere woorden wederom een mengeling van gelukzalige dromerigheid en een pakkende intensiteit die je hoe langer hoe meer voelt opborrelen tot in je keel – en nee, het is geen corona. Nordmann doet het weer!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Elias - "Explode / Boalis"

Hoewel Elias Devoldere als solo-artiest nog niet zo veel op zijn naam heeft staan, bereikte hij al redelijk wat bij andere projecten….
InstagramLiveRecensies

Cactusfestival 2022 (Festivaldag 3): Hete afsluiters

Met factor vijftig op standby waren we weer klaar om aan de laatste en warmste dag van het Cactusfestival te beginnen. Op…
LiveRecensies

Nordmann @ Ancienne Belgique (AB Club): Giftige woestenij

Naast het Amerikaanse Morphine weet ook Nordmann een succesvolle brug te slaan tussen rock- en jazzmuziek. Sinds ze zilver pakten op Humo’s…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.