Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Nordmann – “Star-Fluff”

© Tobi Jonson

Elke experimentele jazzliefhebber zou de vier Belgen van Nordmann in zijn vaste playlists verwerkt moeten hebben. Mattias De Craene, Edmund Lauret, Elias Devoldere en Dries Geusens zijn al twee albums rijk aan intrigerende, jazzy nachtclubmuziek. Deze herfst is het tijd voor plaat nummer drie, die de titel In Velvet meekreeg. Daar kregen we eind mei al het dynamische “Cascade(s)” van te horen en kersverse single “Star-Fluff” bouwt daar perfect op voort.

“Star-Fluff” voelt als een ontdekkingsreis doorheen de melkweg. Op onze tocht komen we heel wat bijzonders tegen dat onze zintuigen nooit eerder te verwerken kregen en er vandaar een ongewoon en verbluffend randje aan geven. “Star-Fluff” is met andere woorden wederom een mengeling van gelukzalige dromerigheid en een pakkende intensiteit die je hoe langer hoe meer voelt opborrelen tot in je keel – en nee, het is geen corona. Nordmann doet het weer!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

3 juli 2020

About Author

Ann Mulleman


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief