Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Leah Rye – “All I Got”

In de dromerige wereld van Leah Rye voeren mysterie en melancholie het hoogste woord. De Nederlandse zangeres vertaalt haar verbeelding in duistere geluiden en contrastrijke muziek. Net voor de coronacrisis deed ze nog een kleine tour in het Verenigd Koninkrijk, maar een Belgische show beperkte zich tot een van onze Winterslaapsessies. Vandaag gaat haar nieuwe single “All I Got” bij ons in première.

Leah Rye bouwt stilaan aan haar eerste ep, al lijkt het tempo er nu toch echt in te zitten. Op de inmiddels vierde single, “All I Got”, domineren elektronische geluiden. Laat je niet misleiden door de rustige intro, want na een paar seconden worden we verrast door een prominente beat. ‘Come closer darling’ klinkt het in de pre-chorus en al gauw worden we meegezogen in de wereld van Leah Rye. Een leeg veld, een prachtig wolkendek en een ondergaande zon vormen het decor voor de video van “All I Got”. De dynamiek van het nummer wordt dan weer mooi vertaald door de snelheid van de camerabewegingen en het gebruik van slow motion. Met deze single weet Leah Rye alvast een rode draad doorheen haar muziek te weven.

Facebook / Instagram / website

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Leah Rye – “Foreign”

‘The world is on fire’, zong Leah Rye vorig jaar op “Agrypnia”, en dat was uiteraard een verwijzing naar de coronacrisis. In…
InstagramNieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Première: Nieuwe single Leah Rye - "Movement"

Je was er misschien bij toen de nog nobele onbekende Leah Rye vorig jaar de zoveelste dag van onze Winterslaapsessies afsloot. Ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.