Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Jordana – “Big”

We kunnen hier bij Dansende Beren niet genoeg benadrukken hoeveel jonge talenten er op onze planeet rondlopen. De Amerikaanse Jordana is er zo eentje dat we al een tijdje volgen. In haar nog jonge carrière heeft ze ondertussen al een album op haar naam staan, maar er lijkt geen rem te staan op de zangeres. Enkele maanden na Classical Notions of Happiness vertrok de muzikale trein alweer richting een volgend station. Dat zou een nieuwe ep moeten zijn, die ingeluid werd door “I’ll Take It Boring“, een leuk poprock nummertje dat haar DIY-kunnen nog maar eens in de kijker zet. Vandaag gaat ze met “Big” een ietwat andere richting uit.

Zelf zegt Jordana dat “Big” haar meest gespierde nummer tot nu toe is en we begrijpen waarom. Een zware gitaar is het bindmiddel van de single. De zangeres zelf heeft een effectje op haar stem staan, waardoor het elektronische aspect nog wat meer naar voren wordt geschoven. Haar nieuwste worp werd een zware single, die uiteindelijk toch niet zoveel om het lijf heeft. Iets helemaal anders dan we al gewoon waren van de jongedame dus, en het is net daarom dat we een beetje teleurgesteld zijn. “Big” klinkt helemaal niet zo groots als de titel doet vermoeden, dus blijven we een beetje op onze honger zitten.

Op 31 juli verschijnt met Something to Say een nieuwe ep.

Instagram / Twitter

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify

1465 posts

About author
't is oke.
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordana - "Is It Worth It Now?"

Als er iets met zekerheid gezegd mag worden over Jordana, dan is dat toch wel dat de Amerikaanse singer-songwriter geen fan is…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Jordana - "Reason"

Jordana Nye ging als een wervelwind door 2020, want waar veel artiesten de release van nieuwe muziek even uitstelden, bracht de Amerikaanse…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.