Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single brakence – “sauceintherough”

brakence is nog maar achttien, maar nu al een grote naam in de ‘anti-pop’-scene. De Amerikaanse tiener begon 2019 aan zijn studies aan de Ohio State University, maar na luttele twee weken stopte hij al met zijn studies. Randy Findell focuste zich veel liever op het maken van muziek en dat bleek achteraf ook een slimme keuze te zijn. Op Spotify werden zijn nummers inmiddels miljoenen keer gestreamd en ook op TikTok doet brakence het verre van slecht. Met punk2 bracht brakence in maart nog zijn eerste album uit, maar nu is hij alweer terug met het nieuwe “sauceintherough”.

Dat brakence een meester is in het maken van gestructureerde chaos, bleek al op zijn vorig werk, maar nergens klonk het zo geniaal als op “sauceintherough”. Met stembewerkers, distortions en verschillende instrumenten creëerde brakence weer iets geheel eigenzinnig dat moeilijk in een hokje gestoken kan worden. Tekstueel zullen heel wat tieners zich zeker en vast kunnen terugvinden in wat brakence vertelt op “sauceintherough” aangezien hij het heeft over het leven als jongvolwassene en de moeilijkheden die daarmee gepaard gaan. Het plaatje klopt op “sauceintherough” en we zijn al uiterst benieuwd welke creaties er nog uit de hersenpan van brakence tevoorschijn zullen komen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1 juli 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief