FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Rock Herk herbevestigt met o.a. Goose en Raketkanon groot deel line-up voor 2021, en voegt onder meer Brutus toe

© CPU – Olivier Bourgi

Ook Rock Herk is een van de slachtoffers van de afgelaste festivalzomer in 2020, maar bij de pakken blijven ze niet zitten. In 2021 komt er namelijk een nieuwe editie op 16 en 17 juli. Op de line-up wordt een groot deel artiesten meegenomen die we dit jaar ook gingen kunnen zien. Qua Belgisch werk op de Main Stage is het weer de moeite. Zo blijft Goose Nonstop aanwezig en komt ook Noordkaap zijn reünie vieren in Herk. Daarnaast zien we ook Black Box Revelation, The Subs, Equal Idiots, NewmoonThe Radar Station en Crooked Steps terug op de line-up verschijnen.

Het tweede podium, de Club, biedt plaats aan het hardere werk. Ook in 2021 blijft Rock Herk samenwerken met de Antwerpse concertpromotor MCLX. Mede hierdoor blijft het Canadese trio Danko Jones aan boord, samen met Raketkanon. Ze zullen in 2021 al bijna twee jaar gestopt zijn, maar toch spelen ze nog eens in Herk. Verder komen ook Godflesh, Peuk en Goe Vur In Den Otto terug. Op de twee andere podia (Street en Dansbaar) van Rock Herk krijgen we opnieuw bezoek van Raveyards, HoffmanMr. Critical, Up to ElevenSusobrino, Bjeor en Willy Organ.

Twee acts komen volgend jaar niet terug; Author&Punisher en Beraadgeslagen. Gelukkig heeft de organisatie al twee nieuwe bands klaar en met de Belgische helden van Brutus en de Britse psychrockers van Beak zijn dat zeker niet de minste. Later volgen nog een twintigtal nieuwe namen om het festival volledig af te maken.

Tickets gaan meteen in verkoop voor de nieuwe editie van Rock Herk. Meer info over de tickets en de line-up kan je dan ook op de site vinden.

2932 posts

About author
Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Willy Organ - "Autostrade"

Als afgelopen jaar de wereld van het Nederlandstalige lied door één artiest gekleurd werd, dan is het wel door het boegbeeld van…
AlbumsRecensies

God Is An Astronaut - Ghost Tapes #10 (★★★½): Ode aan de woeste wanhoop

  Dat de Ierse groep God Is An Astronaut zowel live als op plaat garant staat voor intense postrock, is intussen geen…
AlbumsRecensies

Clairval x SJ Hoffman – Sweet Seclusion (★★★★): Eigenzinnige charme

Je zou ervoor kunnen opteren om het een lockdownalbum te noemen. Maar dat zou deze release, een samenwerking tussen SJ Hoffman –…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.