Festivalnieuws, Muzieknieuwtjes

Ook Khruangbin komt terug naar Best Kept Secret 2021!

© CPU – Bert Savels

Een tweetal weken geleden maakte Best Kept Secret al een groot deel van hun line-up voor 2021 bekend, maar ze lieten toen al weten dat we ons nog aan een aantal nieuwe namen mogen verwachten. Dit weekend bevestigde zich King Gizzard & The Lizard Wizard nog zelf voor het festival in de Beekse Bergen (waarvan we nu te weten komen dat ze zaterdag 12 juni 2021 langskomen), maar vandaag kwam de organisatie zelf met een nieuwe bevestiging voor zondag 13 juni: Khruangbin. Vorige vrijdag bracht de Texaanse band hun nieuwe plaat Mordechai uit, een prachtig eerbetoon aan het leven. De band is zeer geliefd bij het Best Kept Secret-publiek en dook in een merendeel van de wenslijsten op. De kans is dus groot dat we Khruangbin ook volgend jaar op een festival in ons land aan het werk kunnen zien.

De ticketverkoop van Best Kept Secret is reeds gestart.

30 juni 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


ONE COMMENT ON THIS POST To “Ook Khruangbin komt terug naar Best Kept Secret 2021!”

  1. Thomas schreef:

    Al het tweede Khruangbin artikel op rij waar de naam van een album vakkundig de da’s wordt omgedaan. Mordechai dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief