Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Megan Thee Stallion – “Girls In The Hood”

De Amerikaanse rapper Megan Thee Stallion is een internetfenomeen dat momenteel haar hoogdagen viert. De voorbije jaren maakte ze zichzelf populair met enkele ep’s en Instagram-freestyles, waarna ze in 2019 haar eerste mixtape dropte. Fever was een schot in de roos en sindsdien gaat het alleen maar bergop voor Megan. Dit jaar bracht ze al vier ijzersterke singles uit, waarvan “Diamonds” met Normani zelfs pronkte op de soundtrack van de Harley Quinnfilm Birds of Prey. Het hoogtepunt was natuurlijk “Savage”, dat na een remix met Beyoncé eindige op nummer 1 van de Billboard Hot 100.

Met haar nieuwste single “Girls In The Hood” neemt Megan Thee Stallion – zoals gewoonlijk – geen blad voor de mond. ‘Fuck bein’ good, I’m a bad bitch / I’m sick of motherfuckers tryna tell me how to live / Wack hoes hate under my pictures on the ‘Gram / Bitch, you better hope I never run across your man’ rapt ze, en je weet dat ze het meent. Megan wijdt verder uit over welke penislengte haar voorkeur geniet, terwijl ze nog snel verwijst naar de bekende animereeks Naruto. Dit doet ze allemaal op een sample van Eazy E’s klassieker “Boyz-n-the-Hood”. Megan Thee Stallion verdraait vaker beats van bekende mannelijke rappers om er haar eigen vrijgevochten draai aan te geven. Ze deed dit al met “B.I.T.C.H.”, en het is een succesformule die smaakt naar meer.

Facebook / Instagram / Twitter / SoundCloud

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

175 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Bobby Sessions - I'm A King (feat. Megan Thee Stallion)

Voor het grote publiek is Bobby Sessions een onbekende naam. De jonge rapper is afkomstig van Dallas, Texas en ligt sinds 2018…
FestivalnieuwsMuzieknieuwtjes

Les Ardentes pakt uit met Megan Thee Stallion, Kali Uchis, Frenetik en meer!

De kans is misschien niet zo groot, maar mocht de festivalzomer op miraculeuze wijze toch nog doorgaan, dan heeft het Luikse Les…
2020FeaturesInstagramUitgelicht

De 101 beste singles van 2020

In 2020 kwamen er meer singles uit dan ooit tevoren, en dat is vooral te danken aan de crisis die dit jaar…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.