Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single MONOMONO – “Message Party”

MONOMONO is door de meerderheid van het Belgische volk nog niet ontdekt ondanks dat de twee muzikantes van eigen bodem kwaliteit brengen. Onze fijne berenneus had dit talent al een hele tijd geleden geroken en dus passeerde de muziek van Anne van de Star en Hester Bolle al regelmatig op onze pagina. Spannende elektronica die ook live indruk weet te maken is waarvoor dit Antwerps duo staat. Vorig jaar speelden ze op ons festival en enkele weken geleden deden ze een livestream op onze Facebookpagina.

“Message Party” duurt ruim vijf minuten en zoals de naam het zegt, is het ook een feestje. Het nummer opent met ‘one, two, one, two’ en door de echo erop bevat het nummer meteen een zekere spanning. Eens de beats erbij komen, wordt het moeilijk om stil te staan en door de manier waarop de repetitieve tekst voorgedragen wordt, heeft het lied iets betoverend. De muziek heeft een subtiele balkansfeer en is, zoals vaker het geval bij MONOMONO, niet voorspelbaar. Afsluiten doen we met een kleine tip: zet dit nummer eens op als een warme zomeravond ten einde loopt, de kolen in de barbecue nog aan het nazinderen zijn en geniet.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

25 juni 2020

About Author

Robbe Rooms Ik ben te herkennen aan mijn gele jas.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief