Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle Ryan Woods – “Bad Texter”

In onze hedendaagse muziekscene horen we niet meer van veel muzikanten dat ze geadopteerd zijn. Vroeger hadden we supersterren zoals Eric Clapton en John Lenon die best wel bekend stonden om het feit dat ze geadopteerd waren, maar deze tijd lijkt dat minder het geval te zijn. De jonge Amerikaan Ryan Woods is wel zo’n jongen die al een aantal keer is moeten verhuizen; van een grote stad als Florida naar een klein boerendorpje. Hij heeft het dan ook vaak moeilijk gehad en wist niet altijd goed waar hij moest blijven met zichzelf, maar zijn liefde voor muziek heeft hem daarbij geholpen. Die is nooit veranderd!

Nadat Ryan eerder al wat ‘bedroom tapes’ opnam en die op SoundCloud postte, was de tijd nu eindelijk rijp om zijn eerste officiële nummer uit te brengen. De negentienjarige Amerikaan voelde dat nu het juiste moment was en zo komt het ook over. Zijn debuutsingle “Bad Texter”, die heerlijk opgaat in een dromerige popsound, gaat over een gebroken liefde. Vooral de suffe stem van de jongeman neemt ons mee op een sprookjesachtige droom die door de achtergrondtonen van de synths nog extra in het maanlicht wordt gezet. Het is een mooi nummer waarvan onze ogen geleidelijk dichtvallen, ook al is het middag. Hoewel het nog iets vernieuwender mag klinken en we nog een beetje op onze honger blijven zitten, is het een veelbelovend debuut.

Of we in de toekomst nog veel van Ryan Woods zullen horen, is nog een prangende vraag waar niemand tot nu toe een antwoord op heeft. We hopen van wel, maar dan mogen zijn nummers in de toekomst nog net dat tikkeltje innovatiever zijn.

Instagram / Twitter / SoundCloud

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
AlbumsFeatured albumsRecensies

Intergalactic Lovers - Liquid Love (★★★★): De langverwachte, maar ook geslaagde comeback

Na vier ongeduldige jaren lost Intergalactic Lovers eindelijk het nieuwste album Liquid Love, ook al konden we al een half jaar genieten van…
AlbumsRecensies

Mickael Karkousse - Where Do We Begin (★★★): Ongedwongen zijsprong

Met het in binnen- en buitenland gegeerde GOOSE kon Mickael Karkousse al heel wat pluimen op zijn hoed steken. Het Belgische uithangbord…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe singe Mazey Haze - "Always Dancing"

Nadine Appeldoorn alias Mazey Haze is een 21-jarige Amsterdamse die nu haar derde single “Always Dancing” uitbrengt. Haar vorige singles “Headspin” en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.