banner

Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Debuutsingle RAES – “Sorry, gotta go”

19 is een mooie leeftijd om een debuutsingle op uit te brengen. Je bent net afgestuurd van de middelbare school en kijkt uit naar iets nieuws. Zo ging het ook bij de jongeman RAES uit Denemarken, die na een lange reis door de muziek zijn eerste single op de wereld heeft afgevuurd. Die trip startte als gitarist in een schoolband, waarna hij thuis verder begon te experimenteren met de piano in zijn woonkamer. Twee jaar geleden ging hij zichzelf al zingend opnemen en dat bracht de bal echt aan het rollen. Na die lange muzikale reis is het nu eindelijk tijd voor een eerste echte hoogtepunt in zijn leven; debuteren met een heerlijk popnummer.

“Sorry, gotta go” laat meteen de krachten zien van de negentienjarige RAES die met zijn debuutsingle over een ‘onverwacht’ thema zingt: liefde. Hij zingt over hoe tegen lieve meisjes ‘neen’ zegt tot hij uiteindelijk een meisje heeft ontmoet waarvan hij echt houdt. Niet echt origineel, maar het creatieve dat we niet terug vinden in de lyrics komt bovendrijven als we fatsoenlijk naar het muzikale gedeelte luisteren. Hier legt RAES zijn piano even weg en is het vooral de akoestische gitaar die ons opvalt. Die gaat gepaard met een leuke beat die zijn ontstaan kent door enkele synths. Met nog enkele leuke percussie-invloeden krijgen we een vernieuwende popsingle te horen die zijn charmes uitstraalt. “Sorry, gotta go” smaakt zeker en vast naar meer.

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Shawn Mendes - "It'll Be Okay"

Shawn Mendes legt zijn ziel bloot in zijn nieuw nummer “It’ll Be Okay”. Hij haalde de inspiratie voor het nummer bij de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 100 gecs – “mememe”

Laura Les en Dylan Brady vormen sinds 2015 samen 100 gecs. Online worden ze vaak in één adem uitgesproken met hyperpop, het…
Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Between You & Me - "Go To Hell" (feat. Yours Truly)

Een album met de titel Armageddon insinueerde al dat er iets groots en geheimzinnig in het verschiet lag. Niets is minder waar….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.