Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saweetie – “Tap In”

Laten we van meet af aan duidelijk zijn: zo’n sweetie is Saweetie helemaal niet. Diamonté Harper uit Californië windt er nu al twee albums lang totààl geen doekjes om. Al wie “7 Rings” van Ariana Grande al te zelfzuchtig vond, zal de wenkbrauwen dus ongezien diep fronsen bij de teksten van deze icy bitch from the West Coast. Dat alles onder een goede beat of met een plezante feature en je hebt wel degelijk een feestelijke en aanstekelijke formule in handen. Zo opnieuw met glans en glam op het nieuwe “Tap In”.

Saweetie’s enigszins verwaande stemgeluid steekt het spel weer klaar en duidelijk in gang. De sass zit er al in, nog voor de diepe beats hun ding komen doen. Voor de meest diepzinnige teksten of originele songstructuren ben je duidelijk aan het foute adres, maar voor je eventuele nood aan hiphopschijven zonder meer zal “Tap In” absoluut volstaan. Speel dit af op weg naar je examen en stress maakt plaats voor een ijzige arrogantie of laat het spelen in de auto en je maait iedereen van de baan. Eén ding is zeker: pedant klinkt maar weinig zo aanlokkelijk. De ideale guilty pleasure?

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Joel Corry & Jax Jones - "OUT OUT" (feat. Charli XCX & Saweetie)

“Alors on dance”, een beetje Belg kent na ruim tien jaar nog steeds de doorbraaksingle van onze landgenoot Stromae. De Brusselaar wist…
AlbumsRecensies

Bebe Rexha - Better Mistakes (★★½): Fouten zijn menselijk

De Amerikaanse popster Bebe Rexha bezorgde ons in het verleden al heel wat radiohits door samen te werken met onder andere Martin…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Saweetie - "Fast (Motion)"

Een van de grofgebekte diamanten uit de hiphopscene is Saweetie of Diamonté Harper. Haar naam heeft ze duidelijk niet gestolen, en overigens…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.