Nieuwe singles, Ontdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single Lil Halima – “Glue”

Foto: Ida Bjørvik Photography

De naam van de Noorse zangeres Lil Halima is behoorlijk misleidend, want afgaand op haar naam zouden veel mensen verwachten dat ze een snoeiharde rapster is. Halima maakt echter fijne r&b-pop, die soms zelfs heel fragiel kan zijn zoals ze ons in het verleden al liet horen. Nu ze een contract heeft bij het door Jay-Z bekende label Def Jam Records lijkt alles nog eens in een stroomversnelling terecht te komen.

Na wat triestigere nummers is “Glue” weer een iets vrolijkere track geworden waarmee Halima ons vandaag verblijdt. Het refrein kent een aanstekelijke beat die ons snel in beweging krijgt en het nummer niet zoals een klassieke r&b-productie laat overkomen. “Glue” balanceert mooi tussen pop, r&b en house en is wederom een leuke single om aan je playlist toe te voegen.

Volg ons op Spotify voor meer nieuwe muziek.

4 april 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief