Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston – “April”

Amper achttien was Thomston toen hij door velen bestempeld werd als de nieuwe popster. De Nieuw-Zeelander liet zich door de hoge verwachtingen echter niet beïnvloeden en werkte gestaag verder aan zijn muziek. Met zijn debuutplaat Topograph deed hij het allesbehalve slecht, maar toch sloeg de plaat niet zo aan zoals verwacht. In 2018 keerde Thomston terug met het nummer “Acid Rain” en dat zelfverzekerder dan ooit tevoren. De nieuwe energie gebruikte hij ook bij het maken van zijn tweede album, dat er nog dit jaar zou moeten komen. Met “April” krijgen we hieruit al een eerste single.

Het heeft even geduurd voor Thomston zijn muzikale bestemming vond, maar op “April” klinkt hij zelfbewuster en frisser dan ooit. De frisse poptrack heeft een aantal leuke wendingen en toont nog maar eens de veelzijdigheid van Thomston. Het refrein van “April” is mooi gelaagd en uitgebalanceerd zoals dat in een goed popnummer hoort. Het sterkste stukje van het nummer is de bridge voor hij een laatste keer het refrein inzet. De opbouw en overgang zijn heel knap gedaan en Thomston grijpt ermee ook nog eens de kans om de veelzijdigheid in zijn stem te laten horen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1724 posts

About author
Schrijft wel eens iets...
Articles
Related posts
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "honeymoon"

Nieuw-Zeelander Thomston dropte enkele maanden terug zijn single “Magnolia”, de eerste sfeervolle worp van het aankomende album dat we binnenkort hopelijk in…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Alfie Templeman - "One More Day" (feat. April)

Er lijkt geen stoppen meer aan Alfie Templeman. De jonge Brit – maar écht jong, 18 jaar nog maar – brengt muziek…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Thomston - "JPA989"

Nieuw-Zeelands poptalent Thomston verraste in 2014 de muziekindustrie met zijn experimentele pop op zijn eerste ep Argonaut. Ondanks de torenhoge verwachtingen, scheerde…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.