Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 6ix9ine & Nicki Minaj – “TROLLZ”

Hij is terug van weggeweest en dat zal heel de wereld geweten hebben. Nadat 6ix9ine door de coronacrisis vervroegd vrij mocht komen uit de gevangenis, begon hij meteen terug te bouwen aan zijn carrière. Zo kregen we een dikke maand geleden het recordbrekende “GOOBA” naar ons toe gesmeten. Hiermee haalde hij binnen de 71 uur meer dan 100 miljoen views op het internet. Op die manier ging de rapper van zijn status als ‘vergeten’ gedetineerde opnieuw naar wereldster die vooral gekend staat omtrent zijn gezichtstatoeages en gekleurde haar. Op zijn nieuwste single doet hij het wederom met zijn goede vriendin Nicki Minaj, waarmee hij eerder al zijn grootste hit “FEFE” uitbracht.

Met “TROLLZ” is de comeback van de screamrapper volledig ingehuldigd. Samen met Nicki Minaj schreef 6ix9ine aan een tekst die volzit van de straffe diepgang, en die zich deze keer vooral inzit op haters. Met zinnen als ‘I don’t worry about you n*ggas, please stop talking about me’ maakt hij dan ook meteen komaf met de mensen die hem als snitch bestempelen. Ook Nicki laat zich uit over de mensen die haar haten en deelt enkele rake klappen uit. De ronde gaat dat deze zijn gericht naar mederapster Cardi B; de twee hebben al enkele jaren ruzie en die lijkt maar niet over te gaan. Als we verder gaan zien dan de tekst alleen, stuiten we op een trapbeat af die ons iets te bekend in de oren klinkt, al is het niet gemakkelijk om in deze scene zo origineel mogelijk uit de hoek te komen. Daarbuiten krijgen we wel opnieuw een goede samenwerking te horen tussen de twee Amerikanen die smaakt naar meer.

Hoe kan zo’n figuur door de hele wereld op handen worden gedragen? We zijn er zelf nog niet helemaal uit als we naar al de strafbare feiten kijken die deze jongeman al pleegde, al mogen we hem niet afstraffen voor zijn daden alleen, gezien hij nog altijd aanstekelijke rap maakt die wordt gesmaakt. Het is nog afwachten om te zien wat de toekomst zal brengen voor 6ix9ine, maar dat hij alleen maar groter gaat worden, is nu al duidelijk.

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
AlbumsRecensies

Megan Thee Stallion - Good News (★★★½): Geen muziek voor de gevoelige luisteraar

Hoewel Megan Thee Stallion al sinds 2016 aan haar rapcarrière bouwt, kreeg ze haar eerste mainstream succes in de zomer van 2019…
AlbumsRecensies

Ty Dolla $ign - Featuring Ty Dolla $ign (★★½): Goed, maar te veel

De Amerikaanse zanger, songwriter en producer Tyrone Griffin Jr., beter bekend als Ty Dolla $ign, leeft van singles en features. Hoewel hij…
AlbumsRecensies

6ix9ine – TattleTales (★★★): Hoogtes en laagtes

Dat Tekashi 6ix9ine een berucht figuur is, daar twijfelt inmiddels niemand aan. De vraag of zijn muziek goed is, brengt echter meer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.