Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 6ix9ine – “GOOBA”

Hoewel de coronacrisis bij veel artiesten een streep door de rekening trekt, is ze de reddende engel voor Amerikaanse rapper 6ix9ine. Deze zat normaal gezien voor twee jaar in de gevangenis, maar omdat hij daar omwille van astma gezondheidsrisico’s liep, zit 6ix9ine de rest van zijn straf met een enkelband thuis uit. Gelukkig maar, want zo heeft deze jonge pionier van de scream rap en gezichtstatoeages weer de ruimte om zijn muzikale genialiteit de wereld in te sturen.

In die korte tijd achter tralies heeft 6ix9ine zijn scherpe pen verder kunnen slijpen en dat horen we op “GOOBA”, een track die naar goede gewoonte barst van de diepgang. Met lines als ’Are you dumb, stupid or dumb, huh?’ of ‘DeDe made that nigga Diddy Bob, cha-cha-cha-cha-cha’ laat 6ix9ine horen waarom hij onbetwist de beste en grootste rapper van de afgelopen jaren is geworden. De trapbeat is verder een van de origineelste die we in jaren hebben gehoord. Zou hij deze ook van ZillaKami geleend hebben? Alleszins hopen we dat dit muzikaal genie nog meer straffe verhalen op zijn nieuw album te vertellen heeft.

Geschreven door Baldwin Verhoeven & Simon Meyer-Horn

Facebook / Twitter / Instagram

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

273 posts

About author
Ik vond geluk in een roze donut.
Articles
Related posts
AlbumsRecensies

6ix9ine – TattleTales (★★★): Hoogtes en laagtes

Dat Tekashi 6ix9ine een berucht figuur is, daar twijfelt inmiddels niemand aan. De vraag of zijn muziek goed is, brengt echter meer…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 6ix9ine - "PUNANI"

Daar is hij weer. Na “GOOBA“, “TROLLZ” en “YAYA” is “PUNANI” hier, de vierde single sinds de regenboograpper vrij is uit de…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single 6ix9ine & Nicki Minaj – “TROLLZ”

Hij is terug van weggeweest en dat zal heel de wereld geweten hebben. Nadat 6ix9ine door de coronacrisis vervroegd vrij mocht komen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.