Nieuwe singlesOntdekkingen van "Den Beir"

Nieuwe single George Alice (feat. NASAYA) – “Stuck In A Bubble”

Een debuutsingle uitbrengen die meteen over de vijf miljoen keer wordt beluisterd, is niet voor veel artiesten weggelegd. Dit kwam George Alice een jaartje geleden voor; ze bracht haar eerste nummer “Circles” in juli uit en dat kreeg meteen zendertijd op de bekende Australische radiozender Triple J. Niet veel later won ze zelfs met dat nummer een prijs voor meest prestigieuze artiest op datzelfde radiostation. Ze ziet daardoor een mooie toekomst voor zich en kan dus al even op roze wolken lopen. Vandaag nam ze de volgende stap in haar carrière en kwam haar langverwachte tweede nummer eindelijk uit.

“Stuck In A Bubble” gaat niet volledig verder waar George Alice vorige keer is gestopt. Op haar debuutsingle kwam ze nog heel teder en lief over, maar nu doet ze het toch meer elektronisch. Met behulp van een heerlijk diepe bass en een fraaie synth krijgen we een groovy gevoel. Die wordt vooral aangewakkerd door de energie die we vinden in de veelzijdige stem van de nog maar zeventienjarige zangeres. Een zacht, maar levendig geluid wordt geproduceerd door de jonge NASAYA die zelf zijn weg ook goed aan het vinden is in de muziekwereld. Al komt de single soms wel vervelend over en klinkt het best monotoon naar mate we het op herhaling zetten.

Niet alleen is “Stuck In A Bubble” een nummer dat perfect past binnen deze periode, het doet ons beseffen dat we ‘vastzitten’ in een bubbel waar we toch ten volste van moeten genieten. Al bij al kunnen we met zekerheid zeggen dat George Alice met deze single bewijst dat haar vroege doorbraak geen toeval was. We zijn benieuwd naar wat we in de toekomst nog mogen verwachten van deze jonge zangeres!

Facebook / Instagram

Ontdek nog meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.