Muzieknieuwtjes

Gratis 10″ van Goose op 20 juni voor Love Your Local Record Store

© CPU – Matthias Engels

Dat Record Store Day dit jaar niet zoals gepland kon doorgaan, zorgt er niet voor dat er minder unieke releases zijn. Op 20 juni krijg je enkel de unieke Belgische releases gemaakt door de meeste onafhankelijke platenmaatschappijen. Op die manier kunnen zij hun producten toch nog verkopen en staan de lokale winkels in de aandacht. Om het initiatief nog wat extra in de verf te zetten, brengt Goose een 10″ uit die je gratis bij de aankoop in je lokale winkel meekrijgt. Dit kan ook als je de platen online bestelt. Hoe het exact gaat indien je pre-ordert op de site, ga je best na bij je lokale platenzaak. Hou dus rekening met de social distancing regels en bestel vooral van thuis uit. Er zijn 1000 exemplaren van gemaakt en op de plaat staat “Synrise” dat dit jaar tien jaar bestaat en op de b-kant is er “Bend”. Een leuk hebbeding voor de verzamelaars. Alle speciale releases vind je trouwens op de site van Record Store Day België.

12 juni 2020

About Author

Niels Bruwier Ook bekend als "Den Beir", oprichter van de site, leidt alles in goeie banen en schrijft ook wel eens iets.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief