Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chronixx feat. Kabaka Pyramid – “Same Prayer”

© CPU – Bert Savels

Here comes trouble! Chronixx, een van de grootste sterren in de reggaewereld, brengt later dit jaar eindelijk zijn nieuwe plaat uit. De Jamaicaan had deze zomer normaal gezien voor het eerst op Dour gestaan, maar helaas zullen we wellicht nog een jaartje moeten wachten voor we hem nog eens aan het werk kunnen zien. De invloed die Chronixx op de reggaewereld heeft mag zeker niet onderschat worden, want hij inspireerde intussen ook al een nieuwe generatie artiesten, waarvan onder meer Koffee het bijzonder goed doet. Na het verrassende “Dela Move” krijgen we van Chronixx nu “Same Prayer” te horen, waarvoor hij samenwerkte met Kabaka Pyramid.

Het is niet de eerste keer dat Chronixx en Kabaka Pyramid samenwerken, maar “Same Prayer” is zonder enige twijfel hun beste samenwerking tot nu toe. De groove in het nummer zit weer bijzonder goed en zorgt ervoor dat je je hoofd op het ritme rustig mee beweegt. De vele instrumenten en klanken vormen samen een heel spannend geheel waaruit nog meer eens blijkt hoe vooruitdenkend en progressief Chronixx is. De soulvolle stemmen van Chronixx en Kabaka Pyramid passen perfect bij elkaar en zorgen er net voor dat we op “Same Prayer” in een heerlijke vibe terecht komen.

Facebook

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

1326 posts

About author
Luistert veel naar muziek!
Articles
Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chronixx - "Safe N Sound"

Reggae is na al die jaren nog steeds een zeer geliefkoosd genre en dat heeft dit onder meer aan Chronixx te danken….
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Kabaka Pyramid - "Trample Dem"

Sinds het begin van het tweede decennium van deze eeuw is er een nieuwe generatie reggae-artiesten opgestaan. Muzikanten als Protoje, Chronixx en…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Chronixx - "COOL AS THE BREEZE / FRIDAY"

Chronixx is niet meer weg te denken uit de nieuwe reggae generatie. Sinds Dread & Terrible in 2014 brengt de Jamaicaanse artiest albums…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.