Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single FEVER 333 – “Supremacy”

© CPU - Nathan Dobbelaere

© CPU – Nathan Dobbelaere

Komt er nu al een nieuw album van FEVER 333? Het drietal uit Californië werd in 2017 opgericht door ex-letlive. frontman Jason Butler en groeide al snel uit tot één van dé nieuwkomers in de metalwereld. Met hun debuut-ep zorgden ze al gauw voor furore, maar het was pas met debuutplaat STRENGHT IN NUMB333RS dat ze effectief konden doorbreken. Op hun vorige singles klonk de band al iets minder stevig, maar het voorlopige dieptepunt bereikt de groep nu met “SUPREMACY”.

Tekstueel gezien is FEVER 333 nog steeds even scherp als dat ze dat waren op hun debuutplaat, maar muzikaal klinkt het allemaal iets te dunnetjes. Het lijkt wel alsof de band met “SUPREMACY” de brede massa probeert op te zoeken en dat gaat helaas ten koste van hun geladen rocksound. Jason Butler grijpt op het nummer ook niet echt de kans om zijn volledig kunnen te laten horen. Er is op zich niets verkeerd mee als een band zich verder wilt ontwikkelen, maar deze stap van FEVER 333 kunnen we toch maar minder smaken.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

8 juni 2020

About Author

Simon Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief