Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boskat – “Last Galeon”

Het alternatieve rockcollectief Boskat komt op sluwe pootjes naar voren getreden in de scene. Zijn het hun energieke liveshows? Is het hun ludieke social media? Feit is dat ze met hun ruige, maar smaakvolle muziek al reeds de aandacht van velen trokken; alsook van onze Noorderburen. Dat Fabian Van Doorslaer (drums) en Vincent Van Santfoort (gitaar en zang) hun instrument meester zijn, is geen geheim meer. “Last Galeon” is een waardige worp van dit knotsgekke, maar vooral getalenteerde duo.

Met hun nieuwste pareltje geven de Antwerpenaren ons een oppeppertje dat ten tijde van corona zeker welkom is. Het brutale “Last Galeon” opent met scheurende gitaren en verpletterende drums, aangevuld met geopende keelgaten. Zoals we het ondertussen dus al gewoon zijn van de heren. Desondanks ze maar met z’n twee zijn, zetten ze een indrukwekkende sound neer die we toejuichen: vol en hard. Het nummer staat bol van de dynamische twists die de spanningsfactor hoog houdt. De rustpunten zijn slechts van korte duur om te worden afgewisseld met momenten van pure chaos. Daarnaast komt het duo met de nodige verrassingen uit de hoek om zich zo te onderscheiden van de doorsnee rockband op je school. Aanstekelijk.

Volgende week kan je nog genieten van hun Winterslaapsessie.

Instagram / Facebook

Ontdek meer nieuwe muziek op onze Spotify.

Dit vind je misschien ook leuk:
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boskat - "Right in Kaella"

De inschrijvingen voor De Nieuwe Lichting 2021 van radiozender Studio Brussel zijn al een tijdje afgesloten. Uit meer dan honderd inzendingen heeft…
Nieuwe singlesOude Bekenden

Nieuwe single Boskat - "Afterglow"

Het Antwerpse Boskat blijft niet stilzitten in de aanslepende coronacrisis (waar we stilaan genoeg van hebben). Na “Downfall” en “Last Galeon” laten…
LiveRecensies

HYPER! + Boskat @ Charlatan: Alles uit de kast gehaald

HYPER! is een opkomende alternatieve rockband uit het Gentse. Net zoals Triggerfinger doet ook dit trio het in een strak pak en…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.