Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single IAMDDB – “Quarantine”

© Maxim Meyer-Horn

IAMDDB is een echte zotte doos en groeide de afgelopen jaren dankzij enkele gesmaakte ep’s uit tot een gegeerde rapster. Naast optredens op onder andere Rock Werchter, Dour en Couleur Café, speelde ze ook al de Ancienne Belgique plat. Ze laat er dus geen gras overgroeien en haar ambities zijn uiteraard nog altijd torenhoog. Haar debuutalbum staat voor 2021 op de planning en moet de catharsis vormen van haar creatieve ziel. De quarantaine inspireerde haar alvast om een single te schrijven, die ze vandaag met de wereld deelde.

“Quarantine” is gezien de huidige situatie verre van een originele titel voor je single, maar toch lijkt de quarantine de rapster uit Manchester muzikaal geïnspireerd te hebben. In plaats van vlijmscherpe verses, zingt IAMDDB op deze single iets meer en krijgen we een bijzonder sterke vocale productie. “Quarantine” is zeker interessanter dan de titel doet vermoeden en is nog eens een wat rustiger nummer van de Britse urban-heldin. Nu ze weer zelf haar nummers uitbrengt, lijkt ze muzikaal terug wat meer te durven. We staan er in elk geval met plezier voor open.

Donderdag 19 november maakt IAMDDB haar uitgestelde show in Trix in Antwerpen goed.

Facebook / Instagram / Twitter

Ontdek meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief