Nieuwe singles, Oude Bekenden

Nieuwe single Astrid S – “Dance Dance Dance”

Foto: akam1k3

Ondanks dat ze de Noorse versie van Idool in 2013 niet won en met een vijfde plek tevreden huiswaarts keerde, werd Astrid S al snel door platenlabels opgepikt. Haar eerste internationale hit had ze in 2016 met “Hurt So Good” te pakken en zo leek er nog weinig in de weg te staan voor een eerste album. Dat liet echter nog een tijdje op zich wachten, maar de eerste langspeler van de geliefde popzangeres komt dit jaar nog uit.

De eerste officiële singlerelease die ze aan haar voorlopig titel- en datumloze album koppelt, is er eentje waarin ze haar sterktes als popster ten tonele brengt. “Dance Dance Dance” is een fijne poptrack, die eigentijds en modern klinkt dankzij leuke vocale arrangements en catchy deuntjes. We volgen dan ook met een grote glimlach de uitnodiging tot dansen en zetten “Dance Dance Dance” nog een beetje luider. Ongecompliceerde Scandinavische pop blijft gewoon goed.

Op 6 november staat Astrid S in de Trix. Tickets zijn al te koop.

Ontdek nog meer muziek op onze Spotify.

5 juni 2020

About Author

Maxim Meyer-Horn


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief